Kipinän kyläseura ry

Kipinän kylällä toimii aktiivinen kyläseura Kipinän kyläseura ry, joka on rekisteröity v.2000. Kyläseuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki kyläläiset ja mökkiläiset. Jäsenmaksua ei tällä hetkellä peritä ollenkaan. Kipinän kyläseura järjestää kyläläisille tapahtumia ympäri vuoden ja kylää pyritään kehittämään asukkaiden, sekä mökkiläisten toiveiden mukaan. 

Kyläseuran järjestämiä perinteisiä tapahtumia ovat nappulahiihdot, koko kylän siivoustalkoot, Kipinän kyläjuhla, kyläseuran retki, pikkuvenetsialaiset, makkaranpaisto ilta,kauneimmat joululaulut, uuden vuoden vastaanotto, lisäksi on myös talkoita tapahtumien järjestämiseen ja rempallaan olevien paikkojen kunnostamiseen. 

Viime aikoina uudistuksia on tullut kyläseuran toimesta lähinnä Kipinän koulun alueelle. Siellä on uusittu jalkapallokenttä, valaistu levennetty latu ja aluekierrätyspiste.

Kyläseuran tärkeimmät tavoitteet  ovat kehittää kylää asukkaiden ja mökkiläisten toiveiden mukaisesti ja parantaa kylän viihtyvyyttä!

TÄSTÄ LÖYDÄT KYLÄSEURAN TIIMIMME

Kyläseuran hallitukseen kuuluu: Puheenjohtaja Sanna Parkkila, Sihteeri Anna Riepula, Varapuheenjohtaja Hannu Riepula, Sari Pähtilä, Janne Riepula, Lasse Riepula, Jukka Vähkyrä


Sanna

Parkkila

Puheenjohtaja

sanna.parkkila@hotmail.com

Tapahtumajärjestelyt, kehittämisideat, palautteet, muut kyläseuran toimintaan liittyvät asiat

Anna

Riepula

Sihteeri

anna.riepula@gmail.com 

laskut,laskutus, tapahtumajärjestelyt

Kipinän kyläseura ry,  kipinäntie 12,93140 Kipinä
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!